Hemservice

Viktigaste del av företaget:

Vi är 27 glada heltidanställda på företaget idag, vi arbetar antingen i team eller individuellt och över hela Göteborg. Alla team har tillgång till företagets tjänstebilar för att snabbare ta sig till sina kunder och vi utgår naturligtvis från att kunden alltid vill ha en och samma städpersonal. Vid önskan om snabbare städning skickar vi flera städare för att ordna det. Självklart till samma låga pris.
Våra kunder skall kunna förvänta sig hög kvalitet av oss på Perfekt Städservice WJ. Det är genom duktig personal och regelbunda utbildningar så uppnår just det.
Vi är ett flexibelt och kompetent städföretag i städbranschen tillgängliga för både företag och privata kunder och utför all slags städning som efterfrågas.

Hemstädning som utförs varje eller varannan vecka kallas för veckostädning. Innan första besöket går vi tillsammans med Er igenom vad som skall göras i just Ert hem. Många av våra kunder väljer även att låta strykning ingå i veckostädningen, men varje hem är unikt och vi anpassar oss alltid efter just Era behov. Hos oss får du alltid kvalitetsgaranti för hemstädning.

Om vår service inte uppfyller dina förväntningar, städar vi kostnadsfritt de bristfälligt städade utrymmena på nytt så snabbt som möjligt. Varje kund som anlitar oss skall veta att han som kund skall bli 100 % nöjd med vårt arbete.Glöm inte nyttja RUT-avdraget !

Perfekt Städservice WJ sköter hela processen.
Läs mer på skatteverkets hemsida.
Hämta Städ Lista.

Städservice som löneförmån:

Att ha Perfekt Städservie som löneförmån underlättar vardagen för dina medarbetare. Medarbetarens hem är vår arbetsplats – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Vid hushållstjänster som löneförmåner via din arbetsgivare så kan du också få våra tjänster skattereducerade med 50 %, vilket gör att löneförmånen i princip inte kostar något i form av förmånsskatt för dig som anställd!

Prata med din arbetsgivare eller läs mer här.