ÖppettiderMå-Fre 7-16

Om oss

Om Företaget

Vi vet hur svårt det är att få tiden att räcka till för allt som behöver göras och ställer mer en gärna upp för att underlätta din vardag.

Att låta oss sköta din veckostädning medför mindre stress för dig, vilket i sin tur leder till en mer harmonisk tillvaro.

Vi har idag mer än 450 st uppdragsgivare och över 25 medarbetare på företaget som utför våra tjänster. Vi levererar städning med hög kvalitet och med omtanke om vår miljö, våra kunder och våra medarbetare.

Vi vet att en rak kommunikation är viktig och därför önskar vi kontinuerlig feedback från dig som kund.

Vår personal är noggrann och pålitlig och för att öka tryggheten för dig som kund så försöker vi alltid erbjuda samma städare varje gång.

Vi utbildar och engagerar våra medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter med hänsyn till miljön.

Och med tanke på miljön så använder vi microfiber i vår utrustning, vilket reducerar förbrukningen av vatten och rengöringsmedel.

Nöjda kunder skall kunna förvänta sig hög kvalitet av oss i Perfekt Städservice WJ som alltid gör sitt bästa i arbetet. Vi är ett flexibelt och kompetent företag i städbranschen tillgängliga för både företag och privata kunder och utför all slags städning som efterfrågas.

Varje kund som anlitar oss skall veta att Du som kund skall bli 100 % nöjd med vårt arbete.